Fossum Gård

Velkommen til Fossum Gård

Fossum Gård ligger på Sydskogen, midt mellom Heggedal og Slemmestad. (Ikke langt fra Asker, Røyken, og Drammen) og tilbyr privat oppstalling av alle typer hester.

Her har vi stallplass til over 30 hester i moderne bokser. Alle hestene er daglig ute i romslige luftegårder, eller i flokk på store områder, etter eiers ønske. Gården har alle fasiliteter tilgjengelig, inkludert ridehus, og ingen rideskole, i tillegg til et stort nettverk av turveier i all slags terreng. Det er derfor godt tilrettelagt for å kunne ri og trene hesten sin hos oss, når det måtte passe deg selv. Vi har ukentlige treninger i sprang og dressur, i tillegg til at det også er muligheter for å benytte seg av instruktør etter eget ønske.

Hestene blir godt ivaretatt av blandt annet 2 fulltids ansatte, hvorav minst 1 av de bor på gården. Vi har alltid grovfòr av god kvalitet, med analyse, som inngår i prisen, sammen med kraftfòr og flis. Vi slipper ut og tar inn hestene alle hverdager (helger kan også ordnes), og det er også muligheter for å møkking inkludert, noe som gir deg som oppstallør muligheten til et fleksibelt hestehold uten å måtte i stallen hver eneste dag.

GÅRDSBUTIKK

Vi har en liten butikk på stedet som foreløpig er «aldri» åpen og «alltid» åpen. Det vil si at du kan komme innom når det passer deg hverdager mellom 8 og 15.30, da er det alltid noen på jobb i stallen som kan låse opp og være med inn i butikken.

Fossum hvit liten

SISTE NYHETER

FØLG  OSS I SOSIALE MEDIER

På facebook og Instagram vil du få et innblikk i vår hverdag, samt nyheter og viktig informasjon. Følg oss i dag 🙂

facebook
Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

HVA SIER DE SOM HAR HEST HOS OSS?

MØT VÅRE HESTER

Vi er veldig heldige som har så mange flotte hester på vårt senter. Trykk deg inn på hver enkelt for å lese mer.

KUNNE DU TENKT DEG Å HA HESTEN DIN STÅENDE HOS OSS?