Fossum Gård

Møt våre

TRENERE

Vera Galtung

Vera Galtung

Dressur

Vera er vår faste dressurtrener, og er hos oss mandag ettermiddag og fredag på dagtid. Hun har også helgekurs innimellom, og underviser i sprang på forespørsel og helgekurs. Hun er den hos oss med mest erfaring, da hun i over 70 år (!) har drevet både med sprang og dressur. Hun har utdannet flere hester til Grand Prix dressur etter hun la sprangen på hylla.
Pris er 300,- kr pr økt.

Johanna Bakke

Johanna B. Bakke

Innehaver

Johanna er født i 1978 og er sammen med sin mann Eivind Bakke innehaver av BB Drift AS, som drifter Fossum Gård.  Hun har startet opptil 1,30 sprang, middels dressur og CNC***/CCI** feltritt med gode resultater. Nå for tiden har hun 3 hester som er under utdanning primært innen dressur, hhv MA, MB unghest og innridning og forberedelse til 4-års-test. Alle trenes allikevel ukentlig i sprang.
Hun underviser fast ukentlig i dressur og sprang, og har terrengtrening ved kapasitet.
Pris er 300,- kr pr økt.
KLIKK HER for å se hennes resultater på Horsepro.

Johanna tar også imot hester for trening (ridning, håndtering, henger etc.), både med spesifikke utfordringer eller for generell utdanning. Normal pris er 9.000/mnd som inkluderer oppstalling, fullpensjon og trening. Ta kontakt for spesifikk pris og opplegg.

Utover dette har vi ganske ofte helgekurs eller enkelttimer med andre eksterne instruktører, blant annet:

Lillian Grepne

Lillian Grepne

Dressur
Hans Bauer

Hans Bauer

Sprang
Nikolai Kowalski

Nicolai Kowalski

Dressur
3.jpg
Kamilla Nilsen

Kamilla Nilsen

Sprang
Elaine Butler

Elaine Butler

Dressur

BILDEGALLERI