/ av /   Nyheter / 0 kommentarer

Velkommen til Fossum Gård

Fossum Gård ligger på Sydskogen, midt mellom Heggedal og Slemmestad. (Ikke langt fra Asker, Røyken, og Drammen) og tilbyr privat oppstalling av alle typer hester.

Her har vi stallplass til over 30 hester i moderne bokser. Alle hestene er daglig ute i romslige luftegårder, eller i flokk på store områder, etter eiers ønske. Gården har alle fasiliteter tilgjengelig, inkludert ridehus, og ingen rideskole, i tillegg til et stort nettverk av turveier i all slags terreng. Det er derfor godt tilrettelagt for å kunne ri og trene hesten sin hos oss, når det måtte passe deg selv. Vi har ukentlige treninger i sprang og dressur, i tillegg til at det også er muligheter for å benytte seg av instruktør etter eget ønske.

Hestene blir godt ivaretatt av blandt annet 2 fulltids ansatte, hvorav minst 1 av de bor på gården. Vi har alltid grovfòr av god kvalitet, med analyse, som inngår i prisen, sammen med kraftfòr og flis. Vi slipper ut og tar inn hestene alle hverdager (helger kan også ordnes), og det er også muligheter for å møkking inkludert, noe som gir deg som oppstallør muligheten til et fleksibelt hestehold uten å måtte i stallen hver eneste dag.

Del videre


Legg igjen et svar